Неділя 23-тя по ЗСД

Nedila 23 po ZSD 1

Неділя 24-та по ЗСД

Nedila 24 po ZSD 2

Свята Літургія в Остії

Ostia 1

Голодомор 1932 - 1933

Holodomor 32 33

Гості он-лайн

На сайті 306 гостей та відсутні користувачі

УГКЦ

ugcc

УГКЦ в Італії

UGCC Italia

Katolytskyy ohladach

0 e352e 6fc50768 orig11 600x404Мій Христе, як часто хвалюся я собою, своїми вміннями і досягненнями, не думаючи, що це суперечить моїй вірі у Тебе. Вірі у Тебе, який не хвалився Божеством і не нехтував хрестом, у Тебе, який хвалив віру людей і заради них себе винищив. Якби я справді глибоко вірив у Тебе, мабуть мені не хотілося би хвалитися нічим іншим, як цією вірою, як цим хрестом, цією любов’ю. Я ж, навпаки, намагаюся уникнути свого хреста, а тим паче переслідувань за нього. Ці переслідування у моєму житті не надто дошкульні, але я швидко втікаю від них, бо не розумію, безумний, що це моя правдива похвала. На моїм тілі я не хочу носити Твої рани, тобто зневаги, болісті, приниження за Твоє ім’я, але хочу носити знаки мого тріумфу: відзнаки, славу, восхваляння. Я нечасто думаю над тим, що не можу бути Твоїм учнем з такими поглядами. Нечасто.

Я приступаю до Твоїх Святощів і нечасто думаю над тим, що Тіло і Кров Твої даються мені тому, що Ти, зійшовши з неба, зволив бути напоказ піднесеним посеред землі, щоб кожен, хто вірує у Тебе, жив життям вічним. Нечасто думаю над цим. Та й взагалі нечасто думаю про Тебе, навіть тоді, коли приступаю до таїнственної трапези. Я настільки привчився думати про себе, що, навіть причащаючись, не бачу Тебе перед собою. Але Ти незмінно приходиш і живиш мене, не засуджуєш мене, а спасаєш. Дякую, мій Христе.

Господи, нехай я живу так, щоб увесь світ був мені розп’ятий Твоїм хрестом, тобто мертвий для мене та неважливий з його відзнаками, славою, восхваляннями. Нехай я живу так, щоб і я був розп’ятий світові, тобто мертвий для нього та неважливий з моїм ношенням Твоїх ран – зневагою, болістями, приниженнями. Нехай я живу так, щоб у Тобі зійти на небо. Амінь.

Марія Ярема

 
 

Sviate Pysmo

Katehysm-ugcc

Приєднуйтесь до нас в

 

yt

kalendar

Radist Evangelia